Programma

Hieronder kunt u de programma's van alle dagen van de week vinden door op 'De  programma's van ...' te klikken. De vet vermelde programma's zijn gepresenteerde programma's. Meer bijzonderheden over de deze programma's vindt u door op de dagprogrammering te klikken en vervolgens op de naam van het programma.

Op elk heel uur wordt een kort nieuwsbulletin uitgezonden. En rond het half uur worden de headlines van het nieuws uitgezonden(niet tijdens live of opgenomen programma's)

Op weekdagen kunt u elke dag na het middaguur luisteren naar 'Weer of geen weer', gepresenteerd door Jos van Meer. Met veel informatie en wetenswaardigheden. En ook op zaterdag presenteert Jos dit programma, dan na het nieuws van 13 uur.

Het weekprogramma kunt u downloaden.


Maandag

Even lekker de week opstarten met Radio Bahena!
'Weer of geen weer' is het eerste gepresenteerde programma van de werkweek. Na het nieuws van 12 uur heeft Jos van Meer veel informatie tussen zijn muziek
In de namiddag van 16 tot 17 uur is Jos weer terug met 'Vlaanderen boven'. Met heeeel veel informatie van en over Vlaanderen natuurlijk.
We sluiten de dag af met rustige muziek in het programma 'Sterrenwacht'.

Dinsdag

Jan de Platenman presenteert  tussen 10 en 12 uur zijn 'Wereldwijd en van elke tijd' met de rode draad én artiest van de week.
Zoals elke werkdag presenteert Jos van Meer zijn 'Weer of geen weer' na het nieuws van 12 uur.

Woensdag

'Weer of geen weer' van Jos van Meer kan ook vandaag vanaf 12 uur worden beluisterd.
De Vlaamse Tipparade, ook van Jos van Meer, draait na het nieuws van 16  uur. De beste Nederlandstalige hits van Vlaanderen kunt u hier horen. Komen deze songs in de Vlaamse Top15?

Donderdag

Ook op donderdag draait 'Weer of geen weer' met veel informatie na het nieuws van 12 uur. Jos van Meer is de presentator.
Na het nieuws van 16 uur kunt u luisteren naar de laatste editie van de 'Vlaamse Top 15', die is samengesteld en gepresenteerd wordt door Jos van Meer.

Vrijdag

Na het nieuws van 12 uur begint het programma 'Weer of geen weer' van Jos van Meer. Allerlei wetenswaardigheden, verjaardagen van artiesten of gebeurtenissen en vaak een weerpraatje.
Eéns per maand gaat Radio BaHeNa op bezoek bij een interessante, markante of gewone Baarlenaar, een bedrijf of vereniging. Dit programma wordt meestal op de laatste vrijdag van de maand na het nieuws van 19:00 uur uitgezonden.

Zaterdag

Van 11 tot 13 uur presenteert Mark zijn programma 'Mark op zaterdag'.
Vandaag, tussen 13 en 14 uur, presenteert Jos van Meer zijn zaterdagse versie van 'Weer of geen weer'.
Van 20 tot 22 uur kunt u meerijden met 'De Zaterdagavondexpress' van Leo, die heel veel Nederlandstalige nummers van regionale artiesten in zijn programma draait.

Zondag

Op zondag zit Frans achter de knoppen. Na het nieuws van 12 uur met 'Luister maar mee tussen 12 en 2'. Tot 14 uur presenteert hij zijn 'Luister maar mee van 12 tot 2' met daarin tijdens de winterperiode het letterspel, waarmee het bloemetje van de week (van Artinez Bloemwerken uit Baarle-Hertog) is te winnen.