Programma

Hieronder kunt u de programma's van alle dagen van de week vinden door op 'De  programma's van ...' te klikken. De vet vermelde programma's zijn gepresenteerde programma's. Meer bijzonderheden over de deze programma's vindt u door op de dagprogrammering te klikken en vervolgens op de naam van het programma.

Op elk heel uur wordt een kort nieuwsbulletin uitgezonden.

Elke avond van 23:00 uur tot middernacht kunt u luisteren naar 'Muziek tot middernacht'. Dit is een door Kitty samengesteld en geproduceerd  programma met veel bijzondere muziek uit alle streken van de wereld.
Het weekprogramma kunt u downloaden.


Maandag

Maandag...
Even lekker de week opstarten met Radio Bahena! En Henkie Penkie draait vanaf 10 uur zijn favoriete plaatjes, waarmee het gemakkelijk is om de nieuwe werkweek te beginnen. De andere uren draaien we tot 11 uur non-stop muziek. Kitty sluit de dag af met haar Muziek tot middernacht.

Dinsdag

Twee dj's presenteren vandaag hun programma live vanuit de studio:
Jan de Platenman tussen 10:00 en 12:00 uur met 'Wereldwijd en van elke tijd' en
van 12:00 tot 14:00 kunt u luisteren naar 'De keuze van onze Kees', gepresenteerd door, inderdaad, onze Kees.

En om 23:00 uur is er weer 'Muziek tot middernacht', samengesteld door Kitty.

Woensdag

Elke woensdagmiddag om 12:00 uur de Vlaamse Top 15 van deze week, gepresenteerd door Jos van Meer.
Om 18:00 uur kunt u luisteren naar de herhaling van Studio Grensstad van afgelopen zaterdag.

Kitty draat vanaf 23:00 uur tot middernacht haar muziek in het programma 'Muziek tot middernacht'. Heerlijk om te luisteren, tot rust te komen om daarna lekker te kunnen gaan slapen.

Donderdag

Op het middaguur, 12:00 uur dus, presenteren wij de Vlaamse Tipparade van deze week. Nieuwe Vlaamse nummers, die de potentie hebben om in de Vlaamse Top 15 (die op zaterdag vanaf 12:00 uur is te beluisteren) te geraken. De presentatie is in handen van Jos van Meer.
In de namiddag is het mogelijk dat u wordt verrast door een enthousiaste medewerker, die toevallig enkele uurtjes tijd heeft en achter de mengtafel plaatsneemt. Luisteren dus wanneer u dat wilt horen.

En vanaf 19:00 uur draaien we een uurtje non-stop rock 'n roll!

En de dag wordt afgesloten door Kitty met haar 'Muziek tot middernacht'.

Vrijdag

Om 11 uur begint het programma 'Weer of geen weer' van Jos van Meer. Allerlei wetenswaardigheden, verjaardagen van artiesten of gebeurtenissen en vaak een weerpraatje.

In de namiddag vanaf 13 uur draait DJ Gijs zijn platen in de 'Arbeidsvitaminen en op verzoek'.
Hij behandelt ook verzoekjes en heeft actualiteiten.

Om 15 uur neemt Jan de Rooij het stokje over met zijn 2 uur durend programma 'Muziekcarroussel'.

Eéns per maand gaat Radio BaHeNa op bezoek bij een interessante, markante of gewone Baarlenaar of vereniging. Dit programma wordt op de laatste vrijdag van de maand na het nieuws van 18:00 uur uitgezonden.

Zaterdag

Van 12:00 tot 13:00 uur begint Mark de live en gepresenteerde uitzendingen, hij is dan op zijn best in Mark op zaterdag.

Om 13:00 uur neemt Kees het stokje over met zijn Studio Grensstad.

Franske zit na het nieuws van 14:00 uur klaar om De keuze van Frans tot het tijdsein van 16:00 uur te presenteren. Dit programma wordt op woensdagmiddag op dezelfde tijd herhaald.

Tussen 16:00 en 18:00 uur draait Carlo zijn Piratenmix.

De mooiste muziek hoort u tussen 18:00 en 20:00 uur wanneer Huub de Mooij zijn programma Huub de Mooijste muziek presenteert.

Van 20:00 tot 22:00 uur kunt u luisteren naar Leo, die vooral veel Nederlandstalige nummers draait in zijn programma, de Zaterdagavondexpress.

En, zoals elke avond, vanaf 23:00 uur het uur van Kitty: Muziek tot middernacht.

Zondag

Op zondag maken we veel live programma's.

Charel begint om 10 uur met 'Tussen opstaan en weggaan', dan
om 12 uur 'Luister maar mee tussen 12 en 2' van Franske en
om 14 uur begint DJ Gijs met zijn 'Van 2 tot 4 met veel plezier'.

'Tussen opstaan en weggaan' bevat veel uitgaanstips en andere wetenswaardigheden. Vanaf ongeveer kwart voor 12 aandacht voor dialect.

Het letterspel, waarmee een leuke prijs is te winnen, is buiten de zomerperiode een vast onderdeel van 'Luister maar mee tussen 12 en 2'.

In 'Van 2 tot 4 met veel plezier' behandelt DJ Gijs ook verzoekjes van luisteraars.