Programma

Hieronder kunt u de programma's van alle dagen van de week vinden door op 'De  programma's van ...' te klikken. De vet vermelde programma's zijn gepresenteerde programma's. Meer bijzonderheden over de deze programma's vindt u door op de dagprogrammering te klikken en vervolgens op de naam van het programma.

Op elk heel uur wordt een kort nieuwsbulletin uitgezonden. En rond het half uur worden de headlines van het nieuws uitgezonden(niet tijdens live of opgenomen programma's)

Op weekdagen kunt u elke ochtend om 9 uur luisteren naar 'Weer of geen weer', gepresenteerd door Jos van Meer. Met veel informatie en wetenswaardigheden. En ook op zaterdag presenteert Jos dit programma, dan na het nieuws van 13 uur.

Elke avond van 23 uur tot middernacht kunt u luisteren naar 'Muziek tot middernacht'. Dit is een door Kitty samengesteld en geproduceerd  programma met veel bijzondere muziek uit alle streken van de wereld.
Het weekprogramma kunt u downloaden.


Maandag

Even lekker de week opstarten met Radio Bahena!
'Weer of geen weer' is het eerste gepresenteerde programma van de werkweek. Na het nieuws van 9 uur heeft Jos van Meer veel informatie tussen zijn muziek
In de namiddag van 15 tot 16 uur is Jos weer terug met 'Vlaanderen boven'. Met heeeel veel informatie van en over Vlaanderen natuurlijk.
Kitty sluit de dag om 23 uur af met haar 'Muziek tot middernacht'.

Dinsdag

Zoals elke werkdag is het ook vandaag Jos van Meer, die om 9 uur het spits afbijt met zijn 'Weer of geen weer'.
Jan de Platenman presenteert  tussen 10 en 12 uur zijn 'Wereldwijd en van elke tijd' met de rode draad én artiest van de week.
En in de late avond na het nieuws van 23 uur is er weer 'Muziek tot middernacht', samengesteld door Kitty.

Woensdag

'Weer of geen weer' van Jos van Meer kan ook vandaag vanaf 9 uur worden beluisterd.
De Vlaamse Top 15, ook van Jos van Meer, draait na het nieuws van 12 uur. De beste Nederlandstalige hits van Vlaanderen kunt u hier horen.
En Kitty draait vanaf 23 uur tot middernacht haar muziek in het programma 'Muziek tot middernacht'. Heerlijk om te luisteren, tot rust te komen om daarna lekker te kunnen gaan slapen.

Donderdag

Ook op donderdag draait 'Weer of geen weer' met veel informatie na het nieuws van 9 uur. Jos van Meer is de presentator.
Op het middaguur, 12 uur dus, presenteert Jos van Meer de 'Vlaamse Tipparade' van deze week. Nieuwe Vlaamse nummers, die de potentie hebben om in de Vlaamse Top 15 (die op woensdag vanaf 12 uur is te beluisteren) te geraken.
DJ Juulke begint aan zijn wekelijkse programma De foute muziek met DJ Juulke na het nieuws van 13 uur en gaat door tot aan het nieuws van 15 uur.
Vanaf 19:00 uur draaien we een uurtje non-stop rock 'n roll!
En de dag wordt afgesloten door Kitty met haar 'Muziek tot middernacht'.

Vrijdag

Om 9 uur begint het programma 'Weer of geen weer' van Jos van Meer. Allerlei wetenswaardigheden, verjaardagen van artiesten of gebeurtenissen en vaak een weerpraatje.
Eéns per maand gaat Radio BaHeNa op bezoek bij een interessante, markante of gewone Baarlenaar, een bedrijf of vereniging. Dit programma wordt meestal op de laatste vrijdag van de maand na het nieuws van 19:00 uur uitgezonden.
Countryliefhebbers komen aan hun trekken na het nieuws van 19 uur. Non-stop tot aan het volgende tijdsein countrymuziek vanuit een ver verleden tot recentere nummers. Als we 'Op bezoek' gaan wordt het country programma één uur later uitgezonden, dus na het nieuws van 20 uur.
En zoals elke dag: na het nieuws van 23 uur draait Kitty haar 'Muziek tot middernacht'.

Zaterdag

Luc van Baarle komt op zaterdag vroeg uit zijn bedje om vanaf 9 uur het programma De Wakkere Wereld  te presenteren. Gedurende 2 uur kunt u luisteren naar afwisselende muziek uit het (verre) verleden tot hedendaagse nummers.
Van 11 tot 13 uur begint Mark met zijn live gepresenteerde uitzendingen, hij is dan op zijn best in Mark op zaterdag.
Tussen 13 en 14 uur presenteert Jos van Meer zijn zaterdagse versie van 'Weer of geen weer'.
En tussen 14 en 16 uur gaat Jan de Platenman helemaal los in de light versie van 'Wereldwijd en van elke tijd'.
Van 20 tot 22 uur kunt u meerijden met de Zaterdagavondexpress van Leo, die heel veel Nederlandstalige nummers van regionale artiesten in zijn programma draait.
En, zoals elke avond, vanaf 23 uur het uur van Kitty: Muziek tot middernacht.

Zondag

Op zondag maken we veel live programma's.

Charel begint om 10 uur met 'Tussen opstaan en weggaan', dan
om 12 uur 'Luister maar mee tussen 12 en 2' van Franske en
om 14 uur begint DJ Gijs met zijn 'Van 2 tot 4 met veel plezier'.

'Tussen opstaan en weggaan' bevat veel uitgaanstips en andere wetenswaardigheden. Vanaf ongeveer kwart voor 12 aandacht voor dialectmuziek uit Vlaanderen en Nederland.
Na het nieuws van 12 uur neemt Frans het mengpaneel over. Tot 14 uur presenteert hij zijn 'Luister maar mee van 12 tot 2' met daarin tijdens de winterperiode het letterspel, waarmee het bloemetje van de week (van Artinez Bloemwerken uit Baarle-Hertog) is te winnen.
Na het nieuws van 14 uur draait Luc van Baarle 2 uur lang zijkn programma 'Muziek voor elk publiek'. Zoals de naam al zegt, iedereen komt hier aan zijn of haar muzikale trekken.
En als dagafsluiter ook vandaag Kitty na het nieuws van 23 uur met 'Muziek tot middernacht'.